Președintele vrea activități eco pentru elevi doar că Școala Altfel a fost desființată anul trecut chiar de Cîmpeanu

Administrația prezidențială propune activități pentru elevi care să aibă loc în acest an școlar, în perioada Școlii Altfel, dar aceasta a fost eliminată din structura anului școlar în luna noiembrie 2021, chiar de către ministrul Sorin Cîmpeanu, prin modificarea făcută în timpul vacanței forțate a elevilor, arată edupedu.ro.

Propunem lărgirea componentei de activități legate de schimbări climatice și mediu în Școala Altfel, în anul școlar 2021- 2022”, a declarat Alexandra Bocșe, consilier de stat la departamentul Climă și Sustenabilitate al Administrației Prezidențiale, în cadrul lansării raportului „Educaţia privind schimbările climatice şi mediul în şcoli sustenabile”. Și n-a contrazis-o nimeni.

Însă în luna noiembrie a anului trecut, ministrul Educației anunța cum pot fi recuperate cele două săptămâni de vacanță forțată. Înainte de a fi modificată structura anului școlar 2021-2022, varianta inițială prevedea ca Școala Altfel să se desfășoare în perioada 8-14 aprilie pentru toți elevii. Potrivit structurii actuale, elevii au cursuri în perioada menționată anterior. În ultimii doi ani, Școala Altfel nu a mai fost organizată.

1 comentariu

  1. Stati si va minunati – Școala Altfel nu mai există.
    Traduc liber – sper ca cei din sala dormeau sau sforaiau, sau alta varianta mai grava este ca nu au inteles ce se VORBESTE ! Si acestia sunt cei care CONDUC.
    Habarbaisti, analfabeti functionali, unii care nu vorbesc sau nu pricep romaneste, sunt oameni care URASC din tot sufletul invatamantul (si-l vor distruge complet), pentru ca ei NU au fost in stare sa invete nimic (chiar daca au tolba plina de diplome) !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*