Președintele Judecătoriei Carei, Simona Costași, se pensionează

Președintele Judecătoriei Carei, Simona Costași, se pensionează. Magistratul a condus instanța careiană în ultimii ani, iar în 12 mai 2022, Secţia pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii au hotărât să îi prelungească delegarea în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Carei.

Cu toate că CSM a decis că „prelungirea delegării doamnei judecător Costaşi Simona Minodora, în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Carei, începând cu data de 22.07.2022, până la ocuparea funcţiei, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”, magistratul a decis să se pensioneze. Prin pensionarea domniei sale, Justiția pierde un profesionist desăvârșit.

Judecătorul Simona Minodora Costaşi a fost numită în funcţia de preşedinte a Judecătoriei Carei în iulie 2014, după ce a promovat examenul organizat de CSM.

”Moment inedit pentru doamna președinte a Judecătoriei Carei. Vă dorim pensie lungă! Am învățat doar lucruri faine, dar și când ne certați, a fost constructiv. Va îmbrățișăm”, este mesajul avocaților careieni, postat pe o rețea de socializare.

Pe lângă activitatea profesională prodigioasă, de numele domniei sale se leagă inclusiv proiectul de reabilitare al sediului Judecătoriei Carei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*