Peste două milioane de lei dispărute din contul unei firme de construcții. Suspectă, o angajată-model

O firmă de construcții din Giurgiu o acuză pe o fostă economistă din cadrul companiei de delapidare și fals după ce peste 2,3 milioane de lei au dispărut din contul societății. Suspectă de furtul banilor este o fostă angajată.

Tribunalul Giurgiu a decis, la jumătatea lunii ianuarie 2023, că o fostă angajată a unei firme de construcții din Giurgiu, suspecată de un „tun” de aproape 2,4 milioane de lei, poate fi cercetată în libertate fără nicio măsură preventivă.

Practic, Tribunalul Giurgiu a dispus revocarea măsurii de control judiciar dispusă de Judecătorie, la solicitarea procurorilor.

Dosarul penal în acest caz a fost deschis în decembrie 2021, la plângerea unei firme de construcții din Giurgiu care a reclamat că din conturile societății au dispărut 3.090.000 de lei, banii find transferați în contul personal al unei angajate și în contul tatălui său.

Potrivit plângerii depuse la Parchet, începând cu anul 2020, contabilul-șef al companiei a însărcinat-o pe economistă și cu atribuții legate de efectuarea de plăți către furnizori, dar numai cu acordul său prealabil, aceste plăți făcându-se în mod electronic, în baza dispozitivelor electronice existente la sediul societății (e-token) din contul de disponibil deschis la B.C.R.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*