Notărițele șpăgare care eliberau certificate false de moștenitor rămân după gratii

Lidia Simona Seceleanu și Eugenia Cuțaru – cele două notărițe din Capitală „umflate” de procurorii DNA după ce au fost prinse că au eliberat zeci de certificate de moștenitor contra unor sume de bani care ajungeau până la 2.000 de euro – au primit, vineri, 6 ianuarie, încă 30 de zile de arest preventiv. Prima dintre ele deținea ilegal un revolver din 2001.

Curtea de Apel București (CAB) a prelungit la cererea DNA mandatele de arestare preventivă pe numele Lidiei Simona Seceleanu, al Eugeniei Cuțaru, precum și ale altor inculpați din dosar.

  • „Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – DNA în dosarul nr. 401/P/2021.
  • Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor Seceleanu Lidia Simona, Cuțaru Eugenia, Ușurelu Ancuța, Lazăr Constantin, Georgescu Bogdan, Pavel Alexandru și Lăutaru Georgel, pentru o durată de 30 de zile, de la data de 13.01.2023 la data de 11.02.2023 inclusiv.
  • Respinge ca nefondată cererea de înlocuire a măsurii preventive a arestului preventiv formulată de inculpata Cuțaru Eugenia.
  • Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 06.01.2023”, se arată în minuta încheierii de ședință a CAB.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată pe rolul Înaltei Curți.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*