Ministrul Justitiei Catalin Predoiu s-a intalnit cu sefii PICCJ, DNA si DIICOT! Care este motivul?

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu s-a intalnit cu sefii PICCJ, DNA si DIICOT, precum si cu reprezentanti ai SRI si ai Centrului National de Interceptare a Comunicatiilor din cadrul SRI. Intrevederea vine la o zi dupa ce Curtea Constitutionala a explicat ca CNIC functioneaza fara lege de infiintare si nu poate pune in executare mandatele de interceptare.

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a intrat in fibrilatii. Joi, 7 aprilie 2022, la numai o zi dupa ce Curtea Constitutionala a Romaniei a motivat Decizia nr. 55/2022, prin care a desfiintat atat Ordonanta nr. 6/2016 („Ordonanta Pruna”), cat si legea ei de adoptare (prin care Serviciul Roman de Informatii era reintrodus in dosarele penale si se crea o aparenta de legalitate Centrului National de Interceptare a Comunicatiilor din cadrul SRI), Predoiu a convocat reuniune de urgenta.

Este vorba despre o intalnire de lucru cu sefii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directiei Nationale Anticoruptie si Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, precum si cu reprezentanti ai CNIC si ai SRI. Pe site-ul Ministerului Justitiei nu apar alte detalii despre intrevedere decat locul ei (la sediul Ministerului Justitiei) si faptul ca ea are loc toata ziua de joi, 7 aprilie 2022.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*