Milionarul Nelu Iordache cere eliberarea pe modelul Vanessei Youness. Fostul patron al Romstrade, susținut de apropiați la proces: „Te pup, Neluțule!”

Nelu Iordache va afla miercuri, 15 martie, dacă scapă de pedeapsa de 11 ani și 9 luni de pușcărie din Dosarul autostrăzii Nădlac-Arad în urma deciziei CCR privind prescripția. Curtea de Apel București a luat în discuție, luni, o cale extraordinară de atac făcută de fostul patron al Romstrade și formulată de avocații lui pe aceleași argumente prin care milionara Vanessa Youness a reușit să își anuleze o pedeapsă definitivă.

Nelu Iordache a fost introdus în boxa arestaților încătușat de mâna unui alt deținut, iar în timp ce polițiștii de penitenciar îi dădeau jos „brățările” pentru a participa la ședință, fostul patron al Romstrade a schimbat politețuri cu un bărbat îmbrăcat într-un hanorac alb, cu șapcă, tatuat pe dosul palmelor și pe gât.

În momentul în care Nelu Iordache a ieșit din sediul Curții de Apel, bărbatul cu tatuaje pe mâini a fost nevoit să își concentreze întreg mesajul pe care îl avea pentru fostul patron al Romstrade într-o secundă, adică atât cât le-a luat polițiștilor să-l scoată pe poartă și să-l bage în dubă.

Așa că bărbatul a avut timp să-i strige doar: „Te pup, Neluțule!”.

O femeie care-l însoțea pe tatuat comenta de pe margine cât de nedreaptă e justiția cu Nelu Iordache:

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*