Mașini avariate după o luptă între câini și pisici. Disputa a fost tranșată în instanță

Tribunalul Bacău a pronunțat sentința finală într-un dosar în care stăpânul unor câini a fost amendat cu 500 de lei pentru că „nu a luat măsura supravegherii celor doi câini pe care îi deţine, astfel că aceştia au părăsit curtea imobilului şi au avariat autoturismele parcate în incintă, în sensul că le-au zgâriat încercând să prindă pisicile comunitare din zonă”.

Poliția a fost sesizată de proprietarii a două mașini care au reclamat că „şi-au găsit autoturismele avariate, acestea prezentând zgârieturi, la unul din autoturisme aripile din faţă fiind înfundate şi sparte”. În plângere se arăta că avariile au fost provocate de doi câini care aparțin unui vecin.

În urma sesizării, proprietarul câinilor a fost amendat cu 500 de lei, agentul care a aplicat sancțiunea arătând în raportul evenimentului că S-a mai arătat că există un CD „în care sunt înregistrări efectuate de un vecin cu telefonul mobil care surprinde un câine lup care urmăreşte pisicile care se adăpostesc sub maşini”.

„Față de faptul că petentul, fiind chemat la poliţie, a avut o atitudine sfidătoare, nedorind să declare nimic, şi faţă de faptul că nu a negat faptul că cei doi câini îi aparţin, faţă de înregistrările aflate pe CD, petentul a fost sancţionat contravenţional”, s-a mai arătat în dosar.

Bărbatul amendat a contestat sancțiunea în instanță, reclamând faptul că „aceşti câini nu-i aparţin, într-adevăr în curtea societăţii există câţiva câini, unii de talie mică şi unul de talie mare, însă nu cunoaşte dacă despre aceştia este vorba sau de alţi câini care s-ar presupune că au ieşit din curtea personală si privată”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*