Martorii accidentului în care o mașină a poliției a lovit mortal o fată de 13 ani îl acuză pe șofer că a verificat dacă fata a murit lovind-o cu piciorul

Oamenii sunt indignați pentru că, spun ei, ambulanța ar fi ajuns foarte târziu din cauza manevrelor de încercare ale colegilor șoferului de a-l ascunde pe acesta după un tomberon, de frica furiei celor care au fost prezenți în acel moment la fața locului. Martorii spun că victimele au fost lovite în plin. „Le-a lovit în plin. Una dintre fetiţe a fost aruncată 30 de metri. Cealaltă a rămas pe trecerea de pietoni. A început lumea să ţipe pentru că ambulanţa a venit greu. Şi a venit doar una. Apoi s-a sunat şi a venit şi o altă ambulanţă”, spun martorii.

Pentru a-l scăpa pe autorul accidentului de furia mulțimii, se pare că tot colegii polițistului i-ar fi dat acestuia un rând nou de haine ca să se schimbe imediat după accident.

Poliţistul care a provocat accidentul rutier era încadrat din 2017 şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Nu este clar încă dacă maşina de poliţie se afla în misiune la momentul accidentului însă din filmarea de la fața locului se poate observa că mașina circula cu o viteză foarte mare, nu avea pornite semnalele acustice sau luminoase iar la fața locului nu au fost descoperite urme de frânare. Fetiţa rănită, care are tot 13 ani, a ajuns de urgenţă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”. Ea este cooperantă, conştientă, are fractură de gambă şi rămâne pe sectia de Ortopedie pentru observaţie şi îngrijiri, au transmis reprezentanţii unităţii sanitare.

Vă reamintim că joi, 13 ianuarie, o autospecială a Poliţiei a spulberat două fetiţe care traversau pe trecerea de pietoni în București.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*