Marea perdea de fum a falsului moralist. De ce a demisionat beizadeaua Ciprian Tișea din CJ Satu Mare

Ciprian Tișea (până mai ieri membru al PSD) a reușit să inducă în eroare o țară întreagă. Mass media locală și națională l-a prezentat ca și pe un moralist care, vezi Doamne, nu a mai putut dormi noaptea de grija banului public și și-a dat demisia din funcția de consilier personal al vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău.

De unde încasa lunar o leafă de 6.500 de lei, fără să muncească. Dacă este să ne luăm după declarațiile sale, demisia a venit după ce chipurile nu a primit sarcini de serviciu, ca să poată să muncească pentru acei bani. Dacă nu am știi cine este personajul, am putea să mergem după fentă. Dar acest personaj este unul și același care mai ieri urmărea jurnaliștii prin municipiul Satu Mare, aceiași ziariști care astăzi îl ridică în slăvi.

Surse Satu Mare Just ne transmit că este foarte interesantă de văzut ”foaia de pontaj”. Nu de alta, dar Tișea ne spunea, printre lacrimi de crocodil, că el mergea la serviciu în fiecare zi, de luni până vineri, la opt fix. O altă găselniță care se va dezumfla în următoarele zile, atunci când cei din conducerea Consiliului Județean Satu Mare își propun să ridice cortina și să îl demaște pe acest ”workoholic”, care nu se mai satură de muncă.

Citind conținutul demisiei sale, social-democrații sătmăreni au râs în hohote atunci când Tișea a făcut vorbire de ONOARE. Vorbim despre același personaj cunoscut de-a lungul timpului prin cluburile din Sătmar ca și un tip hiperactiv, spaima petrecăreților.

Mai aflăm că lui Tișea i-au trebuit nici mai mult nici mai puțin decât cinci luni să își dea seama că nu e locul lui în anticamera vicelui Oliviu Buzgău. Mai aflăm cu stupoare că administratorul public al județului Satu Mare le-ar fi atras atenția că nu e în regulă stand-up comedy-ul livrat zilnic. Care administrator public al județului Satu Mare? Același personaj cunoscut pentru pauzele lungi și dese, aparent cheia marilor sale succese?

Și ca meniul să fie complet, Tișea ne spune că în a patra zi de grație a lunii ianuarie ar fi fost o ședință cu cei doi vicepreședinți social-democrați ai Consiliului Județean, în care ar fi spus că nu au ce să le dea de lucru, fiindcă nici ei nu ar avea atribuții. O chestie cusută cu ață galben-albastră, afirmație negată de președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, și de președintele PSD, Mircea Govor.

”Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului”, concluzionează consilierul demisionar.

Inadmisibil este ca un astfel de personaj să ajungă în astfel de funcții, iar faptul că și-a dat demisia este doar o mare favoare pe care a făcut-o societății.

1 comentariu

  1. Buna seara din cauza voastra scrieti lucruri doar de interes ! mass média a ajuns o neîncredere totala pentru toata tara – sa va fie rusine celor ce ati publicat ! Fantome au fost si o sa fie ! Eminescu spunea neam ……. Acei am fost ! si am ramas !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*