Manelistul Dan Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Trei persoane au bătut cu ranga un bărbat într-o benzinărie

Patru persoane, printre care şi manelistul Dani Mocanu, au fost trimise în judecată de procurorii argeşeni în urma bătăii dintr-o benzinărie din Piteşti, din luna august, în urma căreia două persoane au ajuns la spital.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că a dispus trimiterea în judecată a patru persoane pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe.

“Prin actul de sesizare a instanţei de judecată competente, s-a reţinut, printre altele, că, în seara zilei de 18.08.2022, în intervalul orar 23:45-24:00, în timp ce se afla la benzinaria OMV Petrom Podul Viilor, pe fondul unui conflict preexistent, unul din inculpaţi i-a aplicat unei persoane vătămate trei lovituri cu un obiect contondent tip bâtă/rangă metalică în zona umărului, zona spatelui şi, respectiv zona capului.

În acest timp victima era ţinută de mâna dreaptă şi de obiectul de vestimentaţie (tricou) de un al doilea inculpat (care astfel a împiedicat-o pe persoana vătămată să fugă din raza de acţiune a loviturilor aplicate de primul inculpat), cu scopul de a-i suprima viaţa, provocându-i leziuni traumatice cuantificate in 60-65 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus în primejdie viaţa victimei.

De asemenea, i-a aplicat unei a doua persoane vătămate o lovitura cu un obiect contondent tip bata/ranga metalica în zona buzei, zona pieptului şi, respectiv zona braţului drept, provocându-i leziuni traumatice cuantificate în 5-6 zile de îngrijiri medicale, care nu au pus în primejdie viaţa victimei”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Dosarul a fost trimis pentru soluţionarea Tribunalului Argeş. Unul dintre cei trimişi în judecată este manelistul Dani Mocanu.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*