Judecătoria Satu Mare I Bărbat în arest preventiv. A vrut să își violeze soacra

Sătmăreanul Florean Alexandru Vasile (52 de ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile ca urmare a unei decizii date de către judecători, fiind acuzat de către polițiști și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare că a intrat peste soacra lui, a amenințat-o și a încercat să întrețină relații intime cu aceasta, împotriva voinței sale.

Decizia pe scurt a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare: ”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în dosar nr. 2854/P/2021, privind pe inculpatul Florean Alexandru Vasile, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Florean Alexandru Vasile, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la viol (…) amenințare (…) şi violare de domiciliu (…), pe o perioadă de 30 zile, 14.11.2021 şi până la data de 13.12.2021 inclusiv. Respinge ca neîntemeiată solicitările apărătorului din oficiu al inculpatului de luare faţă de acesta a măsurii preventive a controlului judiciar. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”

Concret, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au fost sesizați sâmbătă, prin SNUAU 112, de către un tânăr din Ardud, cu privire la faptul că în noaptea de 12 noiembrie a.c., bunica sa, în vârstă de 72 de ani, din aceeași localitate, ar fi fost violată de către un bărbat, de 52 de ani.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, respectiv a constatării medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Satu Mare, ca urmare a examinării medico- legale, s-a stabilit faptul că nu au existat raporturi sexuale între cele două persoane.

În fapt, în noaptea de 12 noiembrie a.c., bărbatul ar fi pătruns, fără drept, în locuința femeii, unde sub amenințare, ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu aceasta.

În cauză se efectuează cercetări, față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la viol, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*