Jandarm trimis în judecată după ce i-a fracturat nasul unui vecin cu polobocul. Cum vrea să scape de proces

Un bărbat angajat la Inspectoratului de Jandarmi Alba a fost trimis în judecată pentru loviri sau alte violențe după ce și-a lovit un vecin cu un obiect de măsurat peste față.

Dosarul este pe rolul Tribunalului Militar Cluj-Napoca. Bărbatul este vecin cu victima sa, iar agresiunea ar fi fost determinată de o dispută privind limita proprietăților.

”La data de 24 octombrie 2020, pe fondul unor neînțelegeri privind modul de stabilire a liniei de graniţă între cele două proprietăţi, inculpatul a lovit persoana vătămată peste faţă cu un instrument de măsurare (poloboc cu ramă metalică), cauzând acesteia un traumatism cranio-facial, cu fractura piramidei nazale, care a necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale”, se precizează în rechizitoriul Parchetului Militar.

Inculpatul este cadru militar cu gradul de plutonier major (Nicolae C.) și este încadrat în funcția de subofițer pază principal la Detașamentul 3 Jandarmi Aiud. Acesta a solicitat anularea unor declarații de martor, care au fost luate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

”Aceste declaraţii au fost luate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud (unde se efectua urmărirea penală in rem). Prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud din 23.05.2022 s-a dispus declinarea competenţei de soluţionare a cauzei în favoarea Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj, după ce anterior, la data de 17 mai 2022 IJJ Alba a comunicat faptul că numitul este militar.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*