Irina Socol, audiată în dosarul Anei Maria Pătru: Bani dați de fosta șefă a AEP către Elena Udrea și Vasile Blaga

Irina Socol, fosta patroană a Siveco și apropiată a Anei Maria Pătru, a vorbit, vineri, la Tribunalul București, despre cum fosta șefă a Autorității Electorale Permanente a dat sume de bani către Vasile Blaga, Elena Udrea și Sebastian Ghiță, fapte pe care le-a detalian în denunțuri la DNA formulate împotriva celor trei.

Ana Maria Pătru a negat tot timpul în aparițiile sale publice că a făcut denunțuri împotriva lui Vasile Blaga sau Elena Udrea, ultima fiindu-i prietenă, însă din discuțiile purtate vineri în sala de judecată reiese altceva.

Irina Socol, fosta șefă a Siveco, a fost audiată în calitate de martoră în dosarul în care Ana Maria Pătru este judecată pentru infracțiuni de trafic de influență, spălare de bani și inducerea în eroare a organelor judiciare, fapte comise în 2013, când era șefa AEP.

Irina Socol a relatat cum a purtat tehnică de înregistrare de la DNA în întâlnirile pe care le-a avut cu Ana Maria Pătru.

Discuțiile au ajuns în punctul în care a venit vorba despre denunțurile pe care procurorii de la DNA Ploiești le-ar fi așteptat de la Ana Maria Pătru.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*