Instructor auto prins în timp ce primea mită. Și-a păcălit elevul că poate convinge polițistul să îi dea permisul de conducere

Un instructor auto din judeţul Teleorman a fost prins în flagrant, miercuri, de ofiţeri ai DGA, când a primit 500 de euro de la un elev al unei şcoli de şoferi pe care l-a lăsat să creadă că poate interveni la poliţiştii examinatori pentru a-l ajuta să promoveze proba practică pentru obţinerea permisului de conducere.

Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DGA-Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant, miercuri, un instructor auto, imediat după ce a primit o sumă de bani de la un cursant al unei şcoli de şoferi, lasându-l să creadă că îi poate facilita obţinerea permisului de conducere.

”În fapt, în cursul acestei dimineţi, instructorul auto a primit suma de 500 de euro de la cursantul în cauză, în schimbul traficării unei presupuse influenţe asupra poliţiştilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise şi înmatriculări Teleorman, astfel încât persoana în cauză să promoveze proba practică pentru obţinerea permisului de conducere”, a arătat sursa citată.

Instructorul auto a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, pentru audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influenţă.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*