Închisoare cu executare pentru o bonă acuzată că a furat o valiză cu peste 35.000 de euro din podul casei în care lucra

O bonă din județul Suceava, acuzată că a furat peste 35.000 de euro de la familia care a angajat-o, a fost condamnată în primă instanță la trei ani de închisoare cu executare de Judecătoria Suceava.

Sentința a fost atacată cu apel, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Suceava, unde este așteptată pronunțarea sentinței finale.

Curtea de Apel Suceava este așteptată să pronunțe în 29 noiembrie 2022 sentința finală într-un dosar de furt în care o bonă a fost condamnată în primă instanță la trei ani de închisoare cu executare pentru că a furat, de la familia pentru care lucra, 36.620 euro, 610 lire sterline, 200 forinți, 20 dolari și mai multe bijuterii din aur, argint și alte materiale semi-prețioase, valoarea bijuteriilor fiind evaluată de persoanele vătămate la suma de aproximativ 7000 lei.

Totul s-a întâmplat în perioada 20 noiembrie – 3 decembrie 2018, când femeia a fost angajată ca bonă la o familie care ținea în podul locuinței, într-o valiză, economiile a două familii. Banii erau puşi într-o cutie metalică cu capac, care se afla la rândul său într-o pungă din plastic. Aceasta era pusă într-un geamantan de voiaj, asigurat cu două sisteme care se încuiau cu cheia.

„Banii erau puşi în plicuri din hârtie simple, de culoare albă, pe fiecare plic fiind făcute diferite menţiuni scrise cu privire la conţinutul acestuia”, se arată în rechizitoriu. În cursul anchetei, femeia a recunoscut că a furat banii, dar nu a recunoscut că a furat și bijuterii.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*