În mașina polițistului care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni se mai afla o femeie

Cercetările în cazul poliţistului care a accidentat mortal o fată şi a rănit grav o alta pe o trecere de pietoni din București au intrat într-o nouă fază. Agentul a fost chemat la Brigada Rutieră din Capitală pentru expertiza tehnică a maşinii.

Procurorii vor să afle care era starea autovehiculului și care au fost condițiile în care s-a produs accidentul și mai ales dacă ar fi putut fi evitat. Adrian Cuculis, avocatul angajat de familia Raisei, copila ucisă în accident, a cerut audierea femeii care se afla pe bancheta din spate a automobilului condus de polițist.

Avocatul mai solicită și audierea polițistului de la secția 5, cel care i-a dat polițistului care a condus automobilul o jachetă neinscripționată pentru a se feri, cel mai probabil, de mulțimea strânsă la locul accidentului. Va fi audiată de polițiști și Marina, cealaltă copilă accidentată. Audierea nu va fi efectuată la Parchet, ci probabil la domiciliul său. Un martor a declarat că polițistul a pornit semnalele luminoase ale mașinii după producerea accidentului, nu înainte.

La ieșirea de la Parchet, polițistul Constantin Popescu a refuzat să facă declarații.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*