FOTOGALERIE. Traficantul de droguri all inclusive din Satu Mare. Reținut după o acțiune ca-n filme

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat (sătmărean, în vârstă de 20 de ani) pentru săvârșirea infracțiunii de cultivare, producere, fabricare, experimentare, extragere, preparare, transformare, oferire, punere în vânzare, distribuire, livrare cu orice titlu, trimitere, transport, procurare, cumpărare, deţinere ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc şi de mare risc, fără drept. În cauză s-a reținut faptul că inculpatul a comercializat droguri de risc și mare risc către consumatori de pe raza municipiului Satu Mare.
La data de 02.11.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta intenționa să comercializeze aproximativ 40 de grame de cannabis, în schimbul sumei de 1.800 de lei. Ulterior, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Satu Mare au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate alte 90 de grame de cannabis, 15 timbre LSD, o instalație improvizată pentru culturi indoor și fertilizatori.
În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Satu Mare cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Biroului Rutier Satu Mare al IPJ Satu Mare. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. ”Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, spun procurorii DIICOT.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*