Fostă șefă de Consiliu Județean, 5 ani de închisoare! Își repara mașinile familiei pe banii instituției

Fosta șefă a Serviciului Administrativ de la Consiliul Județean Sibiu, Ana Kraus, a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Hotărârea a fost pronunțată joi, 31 martie, la Curtea de Apel Alba Iulia.

Femeia, care în prezent nu mai este angajată a instituției, a fost trimisă în judecată de procurori DNA pentru abuz în serviciu, fals în înscrisuri, uz de fals și conflict de interese. Inițial, la Tribunalul Sibiu, Kraus a primit o pedeapsă de 3 ani și 4 luni de închisoare. tot cu executare.

Ana Kraus a fost condamnată, în final, la trei pedepse de câte 3 ani de închisoare fiecare, fiind achitată pentru alte infracțiuni. Pedeapsa finală este de 5 ani în regim de detenție.

„Contopește cele trei pedepse de câte 3 ani închisoare stabilite în sarcina inculpatei Kraus Ana, urmând ca aceasta să execute pedeapsa închisorii cea mai grea, de 3 ani închisoare, sporită la 5 ani închisoare. Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor civile pe o perioadă de 2 ani”, se arată în minuta hotărârii instanței de judecată.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*