Fost deputat PDL, disperat după condamnarea la 7 ani de închisoare

Mihail Boldea – fostul deputat PDL care a devenit cunoscut după ce a fugit de justiția română în Kenya, apoi nu mai știa cum să se întoarcă – cere judecătorilor de la Înalta Curte să-i anuleze pedeapsa de 7 ani de pușcărie în dosarul înșelăciunilor imobiliare din Galați.

Prezent prin videoconferință pentru termenul de marți, 4 octombrie, Mihail Boldea și-a susținut în fața Înaltei Curți recursul în casație formulat împotriva deciziei de condamnare din data de 29 decembrie 2020.

Pentru a fi sigur că va avea mai multe șanse de izbândă în exercitarea acestei căi extraordinare de atac, Boldea și-a tras toate „gloanțele”: vrea rejudecarea pentru unele capete de acuzare, achitarea pentru altele și, dacă nu se poate, măcar reducerea pedepselor, că a făcut denunț.

Acesta este dosarul în care Mihail Boldea a fost condamnat pentru infracțiuni comise pe vremea în care era avocat (fraude imobiliare), acesta având un alt dosar pe rolul ICCJ, în apel, pentru infracțiuni în timpul mandatului de deputat PDL.

Cu această precizare, este necesar să reamintim că pedeapsa de care Mihail Boldea vrea să scape este pentru modalitatea în care acesta a pus mâna pe mai multe imobile din Galați folosindu-se de acte false.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*