”Ferma” de canabis din apropierea unui oraș din Transilvania, ”celebră” inclusiv printre elevii de liceu. Cum au fost prinși traficanții

Un bărbat a înființat într-un oraș din Transilvania o veritabilă ”fermă” de canabis, de unde alimenta cu acest drog piața locală. Depistat în flagrant, a fost condamnat la închisoare cu executare. Un colaborator al său a primit o pedeapsă cu suspendare.

Doi bărbați din Sebeș care comercializau canabis au fost depistați de autorități, trimiși în judecată și condamnați la închisoare. Unul dintre aceștia (Nicolae P.) a înființat o plantație de canabis pe un teren de lângă oraș, în activitatea de vânzare derulată în perioada 2019 – iunie 2021 fiind implicat ulterior și un prieten al acestuia (Ștefan P.) al acestuia.

În urma cercetărilor efectuate în dosarele privind traficul de droguri, organele de cercetare au constatat că Nicolae P. cultiva de câțiva ani canabis la ferma familiei sale, lângă Sebeș, într-o zonă retrasă și nelocuită, unde obișnuia să stea adesea împreună cu mama sa.

Semințele de canabis au fost aduse din Spania unde a locuit pentru o perioadă de aproximativ 15 ani. Drogurile provenite din cultura proprie erau comercializate, în principal, consumatorilor din zona Sebeș. Astfel, polițiștii au început activități de supraveghere tehnică ale mai multor persoane bănuite a fi implicate în comercializarea drogurilor.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*