Elevă bătăușă de 17 ani, trimisă în judecată pentru lovire și alte violențe. Victima este o colegă cu doi ani mai mică

O adolescentă de 17 ani care și-a bătut colega de școală, de 15 ani, lovind-o cu pumnii și picioarele, a fost trimisă în judecată. La fel și tatăl vitreg al agresoarei, un bărbat în vârstă de 28 de ani, care a filmat bătaia. Totul s-a întâmplat la Arad.

Imaginile, filmate de tatăl vitreg al bătăușei, au șocat prin cruzimea de care a dată dovadă agresoarea, care și-a lovit victima cu capul de teracotă, cu pumnii, cu palmele, iar apoi cu picioarele.

Bărbatul a filmat „corecția” aplicată de fiica sa vitregă, instigând la violență. De altfel, pe lângă loviturile sălbatice aplicate fetei de 15 ani, videoclipul este însoțit și de amenințările agresoarei și a tatălui vitreg, însă vom reveni la acestea.

Atât fata de 17 ani, cât și tatăl ei vitreg au fost trimiși în judecată. Bătăușa pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar bărbatul pentru loviri și alte violențe sub forma instigării.

Cei doi se află sub măsura controlului judiciar, după ce, inițial, când imaginile care au surprins bătaia au fost publicate, s-a dispus reținerea lor pentru 24 de ore.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*