Dosarul „Ponta-Blair”, clasat după 6 ani. Mesajul pentru „Portocală”, procurorul care l-a anchetat

Liderul Pro România, Victor Ponta, anunță pe Facebook că procurorii i-au clasat, într-un final, dosarul „Ponta-Blair”, deschis de către fostul procuror Mircea Negulescu, zis „Portocală”, prin metode neortodoxe, pentru care a fost dat afară din magistratură.

„După 6 ani de umilințe și minciuni s-a închis și Dosarul “Ponta-Blair”. Mă bucur că în România, după atâția ani, se poate face totuși puțină dreptate. Sigur că Portocală (n.r. – fostul procuror Mircea Negulescu) și șefii care l-au pus sunt bine merci; sigur că nimeni nu îmi dă înapoi cei 6 ani; nici nu își va cere scuze vreunul dintre cei care m-au înjurat pe această temă. Dar ce nu te omoară te întărește! PS – pentru focile care încă mai caută ceva de înjurat, clasarea NU are nicio legatură cu prescripția; doar cu faptul că acuzațiile lui Portocală au fost pur și simplu aberante, un caz „de școală” de dosar politic!”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Reamintim că fostul procuror Mircea Negulescu, zis „Portocală”, a fost trimis în judecată de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), pe 23 decembrie 2020, într-un nou dosar în care este acuzat de mai multe infracțiuni, între care cercetare abuzivă și represiune nedreaptă.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*