”Dilemă decizională” în cazul unui amorez care a nimerit într-un bordel clandestin de travestiți: ”Era bărbat îmbrăcat în haine de femeie”

Un bărbat din Brașov, care și-a dorit o aventură de-o noapte cu o femeie pe care o contactase prin intermediul unui site dedicat serviciilor sexuale, s-a trezit într-un bordel clandestin de travestiți din Brașov.

Omul a fost jefuit și scos în șuturi din clădire atunci când a refuzat partenera și plata unei taxe ”de deranj”. Isprava s-a terminat cu dosar penal trimis în instanță, însă judecătorul a explicat că se află în fața unei ”dileme decizionale”, motiv pentru care a dispus achitarea.

După o petrecere cu amicii săi, bărbatul din Brașov a decis să caute un anunț pe internet pentru contactarea unei dame de companie. Se întâmpla în ajunul Crăciunului din 2022, iar ofertele de acest tip nu erau deloc puține pe site-urile de mică publicitate.

Omul a ales la întâmplare un anunț, fără să fie atent la detalii, și a telefonat. I-a răspuns o voce de femeie care a acceptat să primească imediat un nou client și l-a invitat într-un apartament de pe strada Egretei din Brașov.

Când a ajuns în fața ușii, brașoveanul a avut surpriza să fie întâmpinat de un bărbat îmbrăcat în haine de femeie. Confuz, omul a refuzat partenera și a dat să plece. A fost însă lovit din spate, susține el, de o a treia persoană și jefuit de toți banii pe care îi avea la el, 2.500 de lei, pentru ca apoi să fie împins pe scările blocului și dat afară din imobil.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*