Descindere DIICOT la traficanții de droguri din SATU MARE! Patru persoane în vizor, trei arestate, una sub control judiciar

O persoană a fost arestată preventiv iar alte trei au fost plasate sub control judiciar, după o descindere a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Satu Mare, în care au fost găsite sute de doze de droguri, informează instituţia, joi, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor care au avut loc la data de 26.09.2023, procurorii au fost identificate şi ridicate 744 de doze de substanţă vegetală (canabis), 377 de grame de substanţă cristalină (3-CMC) şi 5 comprimate de ecstasy (MDMA), 13 telefoane mobile, 2 cântare de mare precizie, 17.185 de lei, 230 de euro, 200 de lire, 46 de litri de băuturi spirtoase netimbrate şi 320 de grame de bijuterii din metal galben. Totodată, au mai fost descoperite un seif metalic şi o macetă.

„În cursul zilei de 27.09.2023, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, a dispus arestarea preventivă a unui inculpat şi cea a controlului judiciar, faţă de alţi trei inculpaţi”, precizează DIICOT.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, precum şi al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*