Deputatul-recidivist al AUR va fi judecat de unul singur pentru skimming

Deputatul AUR Ioan Mihai Lasca este judecat de unul singur pentru infracțiunea de inițiere și constituire a unui grup infracţional organizat la Înalta Curte de Casație și Justiție. Decizia a fost luată în ciuda faptului că Tribunalul Bihor, instanța care a declinat cauza la ICCJ după ce recidivistul a ajuns deputat, a notat în motivare că Ioan Mihai Lasca trebuie judecat alături de gruparea lui de skimmeri.

Magistrații ICCJ au disjuns partea din dosar care îl privește pe Ioan Mihai Lasca și i-au fixat deputatului următorul termen pentru data de 10 mai. Ceilalți 13 co-inculpați, adică gașca lui Lasca, se vor judeca în continuare la Tribunalul Bihor, pe data de 6 mai.

Lasca este recidivist în ochii judecătorilor și așa este identificat în toate actele din instanțe, consultate de Ziare.com.

În motivarea Tribunalului Bihor, Ioan Mihai Lasca este descris de judecători drept „cetăţean român, (…) cu studii superioare, stagiul militar nesatisfăcut, necăsătorit, 2 copii minori, domiciliat în (…), recidivist, (trimis în judecată – n.r.) pentru comiterea infracţiunilor prev. şi ped. de: constituire a unui grup infracţional organizat (…)în modalitatea iniţierii şi constituirii”.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*