Decont halucinant în justiție. O angajată a Procuratorii a cerut să îi fie decontați 256 de lei, susținând că a zburat de la București în Dubai prin Timișoara

O angajată pe postul de consilier juridic la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti s-a judecat cu instituţia după ce, în urma unei decizii a Curţii de Conturi, i s-a cerut să restituie 256 de lei, bani decontaţi pentru un zbor în Dubai, arată adevarul.ro.

Potrivit sursei citate, în baza legii care le permite magistraților și personalului auxiliar din justiție să beneficieze de decontarea a șase transporturi în interiorul țării, o angajată a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a cerut să îi fie decontată suma de 256 de lei dintr-un bilet de avion dintr-un bilet de 800 de euro pe ruta Otopeni-Dubai-Otopeni.

Chiar dacă a călătorit în afara țării, angajata Parchetului a cerut să îi fie decontată suma de 256 de lei, susținând, printr-o menține scrisă de mână pe bilet, că a mers în Dubai prin Timișoara.

În urma unui control, Curtea de Conturi a decis că suma a fost decontată ilegal și a cerut recuperarea ei. Chiar dacă doi colegi aflați în aceeași situație au returnat banii de bună voie, consiliera juridică Florentina Apostolescu a refuzat să dea banii înapoi, fiind dată în judecată.

Tribunalul Prahova și Curtea de Apel Ploiești au decis că banii trebuie returnați.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*