Curs online și gratuit în domeniul legislației imigrării pentru avocații care vor să ajute cetățenii ucraineni

Institutul pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților (I.N.P.P.A.) anunță organizarea unui curs interactiv gratuit, în sistem on-line, în domeniul legislației imigrării, care va fi susținut de doamna avocat Daniela Zaharia Mănescu, formator I.N.P.P.A.

Cursul va avea loc la miercuri, 9 martie 2022, cu începere de la ora 17.00 și va avea o durată de 4 ore, în platforma Zoom.

Înscrierile pentru curs se fac prin email la adresa conferinte@inppa.ro până la data de 9 martie 2022, ora 13.00. Link-ul de conectare pentru curs se comunică prin email de răspuns la cererea de înscriere.

Pentru accesarea cursului este necesară descărcarea, în prelabil, a aplicației gratuite Zoom pe dispozitivul de pe care se realizează conectarea (desktop, laptop, tableta, telefon), după cum urmează:

Dacă este utilizat un desktop sau laptop cu Windows, aplicația pentru curs se descarcă la https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Dacă este utilizat un telefon iPhone sau o tableta iPad, aplicația pentru curs se descarcă la https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

Pentru orice alt tip de telefon sau tabletă (Android), aplicația pentru curs se descarcă la https://play.google.com/store/apps/details…

După instalarea aplicației ZOOM, nu este necesară logarea sau crearea unui cont!

La ora începerii cursului, avocații înscriși vor da click/apăsa link-ul de accesare primit iar aplicația ZOOM îl va deschide automat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*