Cum îi apară celebra avocată Tina Glandian pe frații Tate! „Nu există probe în cazul celor doi”

Andrew și Tristan Tate au angajat-o pe Tina Glandian, pentru a-i apăra în fața instanței. Celebra avocată este cunoscută pentru faptul că a mai lucrat pentru alte nume sonore de peste Ocean și a reușit să obțină o sentință favorabilă clienților săi.

Într-o conferință de presă, Tina Glandian a făcut câteva precizări cu privire la cazul fraților Tate, explicând faptul că lor nu li se aduc acuzații, ci sunt doar parte dintr-o anchetă.

ina Glandian, cunoscută drept „avocatul vedetelor” a explicat faptul că, în acest moment, cei doi milionari britanici nu sunt puși sub acuzare, ci doar implicați într-o anchetă.

Celebra avocată și-a motivat explicația, punând situația în care se află cei doi pe lipsa antecedentelor, dar și pe seama faptului că Tristan Tate nu a apucat să își vadă copilul.

„Am fost la Curtea de Apel astăzi unde Curtea Apărării a făcut astăzi demersuri majore în care s-a pus în discuție lipsa probelor în cazul fraților Tate. Andrew și Tristan au dat declarații la Curtea de Apel și au fost niște declarații importante. Ei și-au cerut drepturile de eliberare din arestul preventiv pe baza lipsei de probe și pe baza lipsei antecedentelor penale. Au mai fost menționate și alte argumente, cum ar fi faptul că Tristan are un copil de trei săptămâni, pe care n-a avut posibilitatea să îl întâlnească, pentru că frații Tate sunt în arest de mai mult timp, adică nu a apucat să cunoască copilul pentru că a fost arestat înainte”, a explicat Tina Glandian, într-o conferință de presă.

În plus, Tina Glandian a mai spus că se aștepta la o decizie favorabilă celor doi frați, care nu a venit până în aceste momente.

„A fost reținut înainte de a putea cunoaște copilul. Așteptam încă decizia Curții de Apel și speram că avem un răspuns până acum, dar cum știți, nu putem anticipa ora la care vom avea rezoluția. Suntem plini de speranță, suntem optimiști și avem încredere că sistem își va face treaba. Nu este un secret că frații Tate sunt persoane publice controversate, dar aici nu este personalitatea lor publică sau despre persoane private”, a mai spus celebra avocată.

O altă problemă discutată în cadrul conferinței de presă este faptul că anumite drepturi internaționale nu au fost respecte în cazul fraților Tate și că nu li s-a oferit posibilitatea de a obține eliberarea condiționată, fără ca acuzațiile să fie îndreptate împotriva lor.

„Aici e vorba de o chestiune legală. Se pune în discuție respectarea drepturilor internaționale și violarea a drepturilor internaționale a unei persoane și de procedurile legale, care se aplică în cazul acesta. Până acum sistemul nu a funcționat cum trebuie, ca să spunem așa. Frații Tate au fost reținuți de peste 30 de zile fără să li oferită posibilitatea de cauține sau de a fi eliberați condiționat, fără ca acuzațiile să fie formulate împotriva lor. Deocamandată, nu au fost puși sub acuzare, sunt doar reținuți într-o anchetă”, a explicat avocata Tina Glandian.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*