Cum funcționa o mega-rețea de traficanți de cannabis!

O grupare formată din șapte persoane din Alba, Cluj și Bistrița-Năsăud, care a organizat o veritabilă filieră de transport droguri de risc din Spania, a fost destructurată de BCCO și DIICOT Alba Iulia.

Șase persoane (Gabriel M., Gheorghe F., Lucian V., Emanuel M., Ovidiu H. și Pavel C.) au fost trimise în judecată într-un dosar, iar cea de-a șaptea (Dan O.) a recunoscut faptele și a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu DIICOT. În document este descris în amănunt modul în care a funcționat gruparea infracțională.

Totul a început în 25 mai 2021, când au fost efectuate mai multe percheziții domiciliare, printre acestea fiind vizate și trei imobile folosite de unul dintre inculpați la adrese din județul Cluj.

Cu prilejul perchezițiilor domiciliare, printre alte probe, a fost ridicat un telefon mobil. Din analiza percheziției informatice efectuată asupra telefonului a rezultat că, în perioada 2019 – 25.05.2021, acesta, împreună cu alte persoane au constituit un grup infracțional organizat având ca obiectiv introducerea de droguri de risc în țară, din Spania, prin disimularea acestora în colete, în vederea comercializării.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*