Cearta între frați pentru „o palmă de pământ”: „Veniți și luați-mă că am omorât-o!”

Un bărbat din județul Călărași a fost condamnat definitiv la 23 de ani de închisoare după ce și-a omorât cumnata și l-a rănit grav pe ginerele acesteia. În spatele crimei se află o luptă între frați pentru o palmă de pământ.

Curtea de Apel București a pronunțat în 14 aprilie 2022 sentința finală într-un dosar de omor în care a fost trimis în judecată un bărbat din Călărași acuzat că și-a omorât cumnata și l-a rănit grav pe ginerele acesteia după mai multe certuri cu fratele său (soțul femeii) pentru moștenirea lăsată de tatăl lor.

Potrivit rechizitoriului, doi frați din Călărași au intrat în conflict după ce tatăl i-a dat unuia dintre ei, cu contract de vânzare-cumpărare, o parte din terenul aferent casei sale. Pe acel teren, bărbatul și-a construit o casă. Între timp tatăl a murit, iar în casa părintească a rămas mama și celălalt frate.

Bărbatul rămas în casa părintească i-a cerut fratelui său să semneze documentele pentru dezbaterea succesiunii după tată, dar acesta a refuzat. „M-am certat cu fratele meu de-a lungul timpului pentru că un porumbar și o altă anexă pe care le construise tata se aflau parțial pe terenul pe care mi-l dăduse mie. I-am cerut fratelui să le demoleze, le-a demolat, dar certurile dintre noi au continuat”, a declarat în cursul anchetei soțul femeii omorâte.

Continuarea AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*