Cum a dat un cetățean spaniol o țeapă de 4 milioane de euro în România

Un cetățean spaniol, care s-a dat reprezentat al unei societăți comerciale din țara natală, a reușit să dea un ”tun” de peste 4 milioane de euro în România.

Suma totală pe care acesta trebuie să o plătească este de 20.624.257 de lei. Carlos Alberto G. V., care locuiește în prezent în Cluj-Napoca, a fost condamnat în primă instanță la 3 ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pe un termen de 4 ani.

În esență, acesta este acuzat că, în cursul anului 2014, a furnizat unei asocieri de firme, care participa la o licitație pentru o investiție din fonduri europene, mai multe documente false.

Astfel, între Consiliul Județean Hunedoara, în calitate de beneficiar, și Ministerul Mediului și Schimbărilor Climatice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Sectorial Mediu, a fost încheiat un contract finanțat din fonduri europene nerambursabile ce avea ca obiect proiectul ”Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Hunedoara”.

În cadrul acestui proiect Consiliul Județean Hunedoara, a desfășurat simultan procedura de achiziție pentru ambele loturi ale proiectului: lotul 1 – Închiderea depozitului urban neconform Orăștie și lotul 2 – Închiderea depozitului urban neconform Deva (gropile de gunoi neconforme).

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*