CSM discută marți, 11 ianuatrie cererile de eliberare din funcție prin pensionare formulate de 25 de magistrați: trei judecători sunt din județul Satu Mare

În prima ședință din 2022, Secția pentru procurori a aprobat deja cinci pensionări. Cele câteva zeci de cereri de eliberare din funcție formulate de judecători și procurori urmează să fie analizate de Consiliul Superior al Magistraturii săptămâna aceasta, dupa ce deja alte câteva au fost aprobate în urmă cu câteva zile.

Sectia pentru judecători a CSM are pe masă pentru ședința de marți, 11 ianuarie 2022 solicitările de eliberare din funcție prin pensionare depuse de 20 de judecători de la Înalta Curte, curți de apel, tribunale și judecătorii și de judecători care activează în prezent la Inspecția Judiciară. De asemenea, tot în 11 ianuarie 2022, CSM, dar de data aceasta prin Secția pentru procurori, va discuta cererile de pensionare formulate de cinci procurori. Printre ei, cunoscutul procuror Marian Sintion de la PICCJ.

Pe de alta parte, trebuie spus că Secția pentru procurori a CSM a aprobat deja, în data de 6 ianuarie 2022, pensionările altor cinci procurori. Printre cererile de eliberare din funcție prin pensionare care urmează să fie discutate în 11 ianuarie 2022 de Secția pentru judecători a CSM se găsește și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulata de doamna MAXIM RODICA, judecător la Tribunalul Satu Mare și cererea de eliberare din funcție, prin pensionare, formulată de doamna STROESCU CRISTINA ANTOANETA, judecător la Judecătoria Carei; cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulată de domnul CIORBĂ ADRIAN OVIDIU SIMION, judecător la Judecătoria Negrești-Oaș, delegat în funcția de președinte al acestei instanțe.

Întreaga listă a magistraților care solicită pensionare se găsește aici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*