Cronica unui eșec judiciar previzibil: Cum i-au „pierdut” magistrații pe traficanții de droguri din Dosarul Hells Angels

Cei doi neozeelandezi din gruparea Hells Angels a căror extrădare a fost solicitată de SUA pentru trafic de cocaină sunt căutați de polițiști după ce judecătorii i-au lăsat să „viziteze România”, iar acum sunt de negăsit. Practic, autoritățile române au pierdut doi infractori periculoși – pe Michael Murray și pe Mark Patrick Johnson – pe care anchetatorii americani de la DEA dar și procurorii DIICOT s-au chinuit să-i prindă în 2020.

La termenul din 15 decembrie 2022, dată la care cei doi aveau o nouă înfățișare în instanță pentru procedurile de extrădare, judecătorii au constatat că motocicliștii Hells Angels sunt de negăsit, așa că au dispus – din nou – arestarea lor preventivă.

Acum, fotografiile lor apar pe site-ul Poliției Române la categoria „persoane urmărite”.

Ziare.com a relatat în ultimul an despre demersurile din justiție făcute de cei doi și prezintă povestea unui eșec judiciar pe care autoritățiile române vor fi nevoite să-l explice atât americanilor, cât și românilor, anume cum i-au scăpat pe cei doi traficanți de droguri, membri ai unei temute organizații de criminalitate organizată.

Michael Murray și Mark Patrick Johnson au mai fost arestați la sfârșitul anului 2020 alături de liderul Hells Angels România, Marius Lazăr, în timp ce negociau un transport de cocaină.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*