COVID a lovit în Poliție și Poliția Locală! Mai mulți infectați, măsuri severe de protecție în Satu Mare

Din cauza unor polițiști locali și polițiști care fie nu s-au vaccinat fie au omis să își informeze colegii că au soții depistate pozitiv, mai mulți oameni ai legii au fost infectați, iar o mare parte dintre aceștia au fost trimiși acasă câteva zile pentru a se testa, potrivit informațiilor PresaSM.

La Poliția Locală există patru cazuri de agenți depistați pozitiv. Trei sunt deja în carantină, iar un al patrulea ar fi omis astăzi să își informeze superiorii și colegii de serviciu că soția lui ar fi fost depistată pozitiv la noul coronavirus.

Și-a ”amintit” doar astăzi, după ce a început să aibă o stare de rău. Așa se face că mai mulți colegi de la Poliția Locală și Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare au fost trimiși la rândul lor acasă pentru a se testa.

După povestea cu polițistul local lovit de ”amnezie” s-au luat măsuri severe din partea conducerii Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare.

Concret, s-a dispus să se folosească toate mijloacele de protecție anti-COVID în toate spațiile închise, indiferent de locație.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*