Certă între consăteni filmată de un bărbat, în județul Satu Mare! Agresorul e cercetat după ce l-a bătut pe fotograful de ocazie

Este important să fim conștienți de faptul că unii oameni pot avea o reacție violentă atunci când sunt filmați fără consimțământul lor. Un incident recent din localitatea Pomi ilustrează această problemă, în care un individ a agresat un consătean pentru că a fost filmat în timp ce agresa vecinii.

Potrivit informațiilor furnizate de PresaSM, victima se întorcea acasă de la muncă cu autobuzul și a coborât într-o stație situată la aproximativ 500 de metri distanță de locuința sa. Acolo, el s-a întâlnit cu agresorul, care se deplasa cu o căruță. A izbucnit un conflict verbal între cei doi în legătură cu faptul că victima l-a filmat pe agresor în data de 15 mai 2022, în timp ce acesta se certa cu vecinii săi.

La un moment dat, agresorul a coborât din căruță și l-a lovit pe victimă cu coada unei furci peste mâna stângă, după care a plecat de la fața locului. Ulterior, persoana vătămată s-a dus la Spitalul de Urgență Satu Mare pentru a primi îngrijiri medicale, fiindu-i acordate 4-5 zile de îngrijiri.

Victima a depus o plângere penală, iar agresorul va fi adus în fața instanței de judecată pentru faptele sale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*