Angajat la un magazin de bricolaj din Satu Mare a sustras sume mari de bani. Judecătorii l-au condamnat

Un angajat al unei societăți comerciale din Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce a furat produse în valoare de peste 200.000 de lei timp de patru ani. Condamnatul a fost judecat în această lună, la câțiva ani de la comiterea infracțiunilor.

Potrivit informațiilor furnizate de PortalSM, în perioada cuprinsă între 2015 și 2019, un bărbat din Satu Mare care lucra într-o firmă de construcții a vândut ilegal mai multe produse ale companiei, generând un prejudiciu în valoare de 216.209,37 lei. În mod concret, înainte de a fi prins în 2019, individul a vândut calorifere, vopsele, parchet, adeziv și ciment în cantități semnificative, precum și sute de plăci de rigips. După ce a fost prins, bărbatul a returnat o parte din banii furați, în sumă de 70.000 de lei.

În timpul audierilor, individul a mărturisit că a fost angajat al companiei în 2015 și a început să vândă produsele fără a emite facturi, reținând banii pentru el. De asemenea, a declarat că folosea banii obținuți pentru achiziționarea diverselor bunuri și pentru nevoile de zi cu zi. A menționat că nu se confrunta cu alte probleme majore care să necesite o sumă importantă de bani.

Bărbatul a fost condamnat luna aceasta la o pedeapsă de 2 ani de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de delapidare. De asemenea, a fost obligat să achite companiei suma de 113.875,64 lei ca despăgubiri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*