Cazul „Victoraș Micula îmbrăcat în polițist”. Pedeapsa primită de agentul care l-a îmbrăcat pe milionar în uniforma Poliției

Judecătoria Oradea a pronunțat o primă sentință în dosarul „Victoraș Micula îmbrăcat în polițist”, arată ebihoreanul.ro.

Potrivit sursei citate, agentul Adrian Hărăguş, trimis în judecată pentru delapidare, după ce şi-a lăsat maşina de serviciu pe mâna excentricului Victor Micula, iar acesta s-a filmat îmbrăcat în poliţist, conducând autospeciala prin oraş cu sirena pornită, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, sub supraveghere pentru o perioadă de trei ani.

În cei trei ani de supraveghere, polițistului îi este interzis să profeseze. Sentința finală va fi pronunțată de Curtea de Apel Oradea, unde sentința poate fi atacată cu apel.

„Inculpatului i s-a încredinţat o autospecială, posibil a Biroului Rutier, pe care a condus-o singur pe raza municipiului Oradea, cu semnalele acustice pornite, îmbrăcat în uniformă de poliţist”, scria în rechizitoriul cu care, în decembrie 2020, Victor Micula era trimis în judecată, după ce ani la rând provocase incidente scandaloase şi scăpase mereu de rigorile legii.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*