Campanie a polițiștilor sătmăreni cu privire la noua lege. Șoferii care sunt băuți sau drogați și fac accidente mortale ajung la închisoare

Polițiștii rutieri și cei de prevenire din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Satu Mare continuă activitățile de informare a conducătorilor auto cu privire la noile modificări legislative în materie penală.

Astfel, polițiștii informează cetățenii despre faptul că persoana aflată la volanul unui autovehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive ori fără a deține permis de conducere, care provoacă un accident rutier soldat cu decesul victimei, va fi condamnată la închisoare cu executare, fiind eliminată posibilitatea de a fi condamnată cu suspendarea executării pedepsei.

Nu vă puneți viața în pericol urcându-vă în autovehicule conduse de persoane care nu dețin permis de conducere sau care se  află sub influența alcoolului sau a drogurilor.

https://mab.to/t/azGSVP4HiXA/eu1

https://mab.to/t/79ArxCvXFF0/eu1

https://mab.to/t/sF3kx17Fm9U/eu1

https://mab.to/t/yUqm3qWNpMS/eu1

În scopul informării unui număr cat mai mare de conducători auto, cu privire la modificările legislative, vă adresăm rugămintea de a difuza spotul Campaniei desfășurate la nivel național.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*