Bătrână de 82 de ani, trimisă în judecată pentru că a încercat să fure porumb. A fost prinsă de o dronă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi „au dat lovitura”, trimițând în judecată o bătrână de 82 de ani și pe nora acesteia, de 53 de ani, acuzate că au încercat să fure știuleți de porumb din lanul unui fermier.

Un an și jumătate. Acesta este timpul de care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi au avut nevoie pentru a trimite în judecată un dosar de tentativă de furt în care două femei sunt acuzate că au încercat să fure porumb din lanul unui fermier.

Tentativa de furt a avut loc în 23 septembrie, în jurul orei 17.00. Reprezentantul unei firme agricole supraveghea lanul de porumb, cu ajutorul unei drone. La un moment dat a observat, în lan, două femei care au reușit să umple șapte saci cu știuleți de porumb.

În cadrul anchetei, bătrâna de 82 de ani a recunoscut fapta. Nora sa a declarat că în ziua tentative de furt „a consumat o cantitate mai mare de alcool și nu își amintește ce a făcut în timpul zilei”.

Nora a mai declarat că „nu cunoaște cum a ajuns împreună cu soacra sa în lanul de porumb, dar în timp ce se afla acolo a auzit drona deasupra lor, inițial crezând că e un roi de albine, iar în momentul în care a văzut drona deasupra, s-a speriat și a fugit”.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*