Bărbați din Carei, identificați și reținuți de polițiștii sătmăreni! cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale

La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei, în urma desfășurării activităților informativ-operative, au identificat persoanele bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că trei bărbați, de 33, 38 și 45 de ani, toți din Carei, ar fi sustras de pe un șantier al unei clădiri situate în municipiu, mai multe materiale de construcție, cauzând un prejudiciu de 18.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Satu Mare și al Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare, au efectuat trei percheziții domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din materialele sustrase, precum și o substanță cristalină de culoare alb, care a fost predată polițiștilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare.

În urma administrării materialului probator în cauză, față de cei doi bărbați, de 38 și 45 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind depuși la Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, sud directa îndrumare și supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*