Autori din alte județe a infracțiunilor de furt calificat, identificați de polițiștii sătmăreni

La data de 14 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale, în urma desfășurării activităților specifice, au identificat o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză, un bărbat de 33 de ani, din județul Maramureș, ar fi pătruns fără drept într-un imobil din Satu Mare, care aparține unei societăți comerciale, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice folosite în domeniul construcțiilor, rezultând un prejudiciu de 10.000 de lei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

***

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Beltiug au identificat un tânăr de 21 de ani, din județul Bihor, bănuit de sustragerea a două televizoare în valoare de 1500 de lei, dintr-un imobil situat în localitatea Viile Satu Mare.

Pe numele persoanei în cauză, a fost întocmit un dosar penal în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*