Bărbat prins cu mașina „tunată” special pentru contrabandă. Unde a ascuns un maramureșan 1.500 de pachete de țigări

Un bărbat de 46 de ani din județul Maramureș s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă vineri, 24 martie, după ce a fost prinși de polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației în timp ce intoducea în țară peste 1.500 de pachete de țigări ascunse în caroseria autoturismului pe care îl conducea. Polițiștii i-au confiscat țigările în valoarea de 17.760 de lei și mașina de 10.000 de lei. Poliţiştii de frontieră de la ITPF Sighetu Marmaţiei, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei

Oraşului Baia Sprie au emis pe numele şoferului o ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, se arată în comunciatul de presă al Poliţiei de Frontieră. Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş, în cooperare cu lucrători ai Poliţiei Oraşului Baia Sprie au desfăşurat, vineri, o acţiune pe linia contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă.

Astfel, la ora 10.30, la intrarea în oraşul Baia Sprie, au oprit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, la volanul căruia se afla un cetăţean roman, în vârstă de 46 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

contrabanda tigari

 

„S-a procedat la efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări, ascunse în locaşuri special amenajate, fapt pentru care persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul STPF Maramureş. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 1.518 pachete de ţigări, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 17.760 lei. Întreaga cantitate de ţigarete împreună cu autoturismul în valoare de 10.000 lei au fost indisponibilizate până la finalul cercetărilor”, mai arată sursa citată. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei.

ZIARE.COM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*