Bărbat din Dolj, arestat după ce a obligat o tânără să se prostitueze. Fata îi aducea până la 350 de euro pe zi

Un bărbat din judeţul Dolj a fost arestat preventiv după ce a obligat o tânără să se prostitueze, el fiind acuzat şi că a rănit-o cu un cuţit şi că a forţat-o să înghită 20 de comprimate de paracetamol.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii şi procurorii DIICOT Craiova au făcut trei percheziţii – două în Craiova şi una în Filiaşi – în cadrul unui dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi violenţă în familie.

“În fapt, un bărbat, din oraşul Filiaşi, este bănuit că, în perioada octombrie 2021 – decembrie 2022, ar fi racolat în scopul exploatării sexuale o tânără aflată în stare de vulnerabilitate, provenind dintr-o familie dezorganizată. Prin acţiuni specifice metodei loverboy, bărbatul ar fi convins-o pe tânără să se mute la locuinţa sa, din oraşul Filiaşi, iar, după aproximativ cinci luni, ar fi transportat-o în Italia, unde, prin inducere în eroare şi constrângere (exercitarea de acte de violenţă extremă), ar fi exploatat-o sexual prin obligarea la practicarea prostituţiei, sumele de bani astfel obţinute, între 40-350 de euro/zi, fiind însuşite de bărbat. Ulterior, activitatea de exploatare a tinerei a continuat şi în Germania”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în luna decembrie 2022, cei doi au revenit în ţară, iar bărbatul a continuat să exercite presiuni psihice şi fizice asupra femeii, provocându-i acesteia plăgi cu un cuţit.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*