Avocat bătut și șantajat de un taximetrist acuzat că a abuzat sexual o clientă minoră

Justitie

Un taximetrist acuzat că ar fi abuzat sexual o clientă în vârstă de 15 ani și un apropiat al grupării Sportivilor din Capitală sunt acuzați că au bătut și au șantajat un cunoscut avocat bucureștean. Agresorii au fost deja trimiși în judecată pentru ultraj judiciar.

În luna februarie a acestui an, o fată în vârstă de 15 ani a mers la Secția 21 Poliție, din Sectorul 6, unde a povestit că șoferul Uber care  o luase la comandă ar fi agresat-o sexual în mașină.

Polițiștii s-au mobilizat imediat, iar suspectul, Cristi Samoilă, a fost prins și reținut. Ulterior, bărbatul a fost prezentat instanței Judecătoriei Sectorului 6, care a dispus să fie arestat preventiv.

Potrivit unor surse judiciare, în timp ce Samoilă era în arest, sora acestuia ar fi contactat un avocat, pe care l-a angajat să-i apere fratele. Avocatul a încercat să-l scoată din arest, însă a reușit să obțină plasarea în control judiciar a clientului său abia în luna iunie.

Pe 28 iulie, în jurul orelor 22.00, avocatul a fost sunat de o persoană care i-a transmis că este ruda unui arestat care are nevoie urgentă de reprezentare în fața instanței. Avocatul a fost de acord să îl reprezinte și s-a întâlnit cu potențialii clienți lângă Dealul Mitropoliei, au precizat sursele citate.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*