Ana Morodan a fost prinsă conducând drogată mașina. Ce a făcut ulterior vedeta în ciuda interdicției de a mai urca la volan

Ana Morodan este un cunoscut influencer în România, cu 470.000 de urmăritori pe Instagram. Femeia ar fi fost reținută de poliție în trafic marți, 28 martie, potrivit unor surse judiciare.

Polițiștii au reținut-o marți seara și au deschis dosar pentru trei infracțiuni: conducerea mașinii cu permisul suspendat, consum de substanțe stupefiante interzise și refuzul recoltării de probe biologice, potrivit surselor citate.

Ea avea permisul suspendat de marți de la ora 16.00, când fusese depistată în trafic, în zona de nord a Bucureștiului, conducând sub influența substanțelor stupefiante, mai arată sursa citată.

”La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule. În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, unde și de această dată a refuzat.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*