Adolescentă șantajată cu poze indecente, după ce a refuzat să trimită și imagini video. Bărbatul, condamnat cu executare

Prietenia cu un necunoscut pe rețelele sociale a avut consecințe dramatice pentru o adolescentă din Alba. Aceasta a intrat în discuții și mai apoi într-un schimb periculos de fotografii cu un bărbat din Galați.

Fata a dat curs cerințelor individului (Marian B.), pe care l-a cunoscut prin intermediul rețelelor sociale, de a-i trimite diverse fotografii în care ea apărea sumar îmbrăcată și în ipostaze cu conotații sexuale. Bărbatul din Galați nu s-a mulțumit cu atât și i-ar fi cerut și filmulețe, lucru pe care fata nu l-a acceptat.

„Persoana vătămată a trimis un număr de trei fotografii în care apare în ipostaze sexuale explicite, utilizatorului conturilor cu denumirile (…), la solicitarea acestuia, care i-a promis ajutorul în recuperarea unei sume de bani de aproximativ 3.000 lei, având în vedere relațiile pe care acesta le are. După primirea fotografiilor, utilizatorul conturilor a solicitat și imagini video, însă fiind refuzat de către persoana vătămată, a amenințat-o în mai multe rânduri pe aceasta, că va distribui respectivele imagini la liceul unde studiază”, se precizează în rechizitoriul procurorilor.

Ulterior, bărbatul a trecut la șantaj. „În datele de 14.04.2022, 15.04.2022 și respectiv 27.07.2022, ar fi amenințat persoana vătămată minoră cu distribuirea în mediul public a unor fapte reale, compromițătoare pentru aceasta, respectiv publicarea în zona online sau în incinta unității de învățământ a minorei a unor fotografii pe care aceasta i le-a trimis și în care apare în ipostaze sexuale explicite, în scopul de a o constrânge pe minoră să producă și să-i trimită alte astfel de materiale foto sau video”, se mai susține în rechizitoriu.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*