Adolescentă exploatată sexual de doi bărbați. Era mutată în diferite locații

Doi tineri, în vârstă de 24 şi 28 de ani, au fost arestaţi preventiv, după ce timp de aproximativ o lună au exploatat sexual o fată de 16 ani care a fost adăpostită în diverse locuri din judeţul Gorj. Cei doi sunt acuzaţi de trafic de minori.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Mehedinţi, au documentat activitatea infracţională a 2 bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de trafic de minori. Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie – martie 2023, o minoră, de 16 ani, ar fi fost exploatată sexual de doi bărbaţi, de 24, respectiv 28 de ani, fiind adăpostită în diverse locaţii. La data de 23 martie 2023, au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, în localitatea Tismana, judeţul Gorj, fiind descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă”, au transmis reprezentanţii IPJ Mehedinţi, într-un comunicat de presă, luni.

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reţinerea celor 2 bărbaţi, cercetaţi pentru trafic de minori.

Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus arestarea preventivă a celor doi, pentru 30 de zile, pentru trafic de minori.

Ziare.com

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*