A fumat un joint și s-a urcat în Jaguar, de la București spre Cluj. Ce avea într-un borcan cu ”dulceață”

Un tânăr care a fost surprins sub influența drogurilor în timp ce conducea un automobil marca Jaguar, pe Autostrada A10, a fost condamnat penal de instanțele din județul Alba.

Șoferul plecase de la București și mergea spre Cluj-Napoca. Pe lângă că avea droguri la el, acesta mai și consumase în ziua respectivă. Tânărul a declarat că deținea drogurile pentru consum propriu, lucru care a rezultat și din ancheta procurorilor.

Acesta a fost judecat pe două instanțe la Alba: pentru conducere sub influența substanțelor interzise la Judecătoria Sebeș, și pentru posesie de droguri pentru consmu propriu, la Tribunalul Alba. Al doilea dosar a fost instrumentat de către DIICOT.

După cele două sentințe, tânărul șofer a fost condamnat la pedeapsa de 10 luni de închisoare cu suspendare. Însă a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, unde, recent, a fost pronunțată sentința definitivă.

Potrivit motivării instanței, tânărul a plecat cu prietena sa, din București, iar înainte de a pleca și-a făcut un joint, l-a fumat, iar mai târziu s-a urcat la volanul mașinii Jaguar pe care o deține și a condus spre Cluj.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*