Român concediat după un scandal în care s-a revoltat că „îl trage curentul” în cantina firmei. Cum a fost tranșat cazul

Un lăcătuș de construcții navale din Galați a dat în judecată firma care l-a concediat după un scandal intern în care a fost implicat în urma unei uși lăsate deschise. Angajatul concediat a fost bătut după ce, având probleme cu „curentul”, „s-a luat” de un coleg care a lăsat o ușă deschisă.

Printr-un proces deschis la Tribunalul Galați, un angajat concediat a dat în judecată firma pentru care a lucrat, considerând decizia de concediere nelegală.

În proces, bărbatul a arătat că la data de 08.06.2022, în jurul orei 11:10, a fost implicat într-o altercație cu un coleg, pe motiv că acesta din urmă nu ar fi închis ușa de la cantină, trântind-o de perete și lăsând-o deschisă. Supărat că „era curent”, iar el suferise o intervenție la mandibulă și medicul i-a recomandat „să evite curentul”, angajatul s-a dus spre colegul său pentru a-l atenționa.

În urma acestei situații, angajatul atenționat că a lăsat ușa deschisă s-a năpustit asupra colegului pe care îl trăgea curentul și l-a lovit cu pumnii în zona capului şi a feței de mai multe ori. „În urma altercației i-au fost luxați trei dinți de pe mandibula superioară, ce au necesitat a fi extrași şi o fractură cu deplasare a alveolelor dinților arătați, fiind emis și certificat medico-legal”, a arătat angajatul, concediat după incident pentru că s-a considerat că a provocat scandalul.

„Simplul fapt că i-ar fi imputat colegului că lasă mereu ușă deschisă şi că se face curent nu este de natură a se aprecia că a fost de natură a intra într-o altercație cu o altă persoană şi că ar fi tulburat buna desfășurare a activității societății”, l-a apărat avocatul pe angajatul concediat.

CONTINUAREA AICI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*