Cazul polițistului absolvent de Teologie care și-ar fi violat propriul copil în vârstă de 5 ani

Cazul polițistului de la ”Pașapoarte”, din Alba Iulia, arestat preventiv pentru agresiuni sexuale asupra propriului copil în vârstă de 5 ani a șocat comunitatea locală. Bărbatul lucrează în sistemul MAI de 15 ani și nu a avut niciun fel de probleme până în prezent.

Mircea M. este acuzat că în cursul anului 2021 și-ar fi violat propriul copil. S-ar fi întâmplat într-o cameră a apartamentului acestuia pe care, în joacă, o numea ”închisoarea”.

Bărbatul este despărțit de soție, recent având loc un proces pentru a se stabili programul de vizitare al copilului. Surse din anchetă susțin faptul că mama băiatului a decis că ar fi de ajutor pentru minor să fie consiliat de un psiholog. În timpul discuției cu psihologul băiatul a povestit ceea ce s-ar fi întâmplat între el și tatăl său.

Ulterior s-a ajuns la sesizarea poliției, iar bărbatul a fost chemat la audieri, reținut și apoi arestat preventiv. Agentul principal de poliție a respins acuzația și s-a apărat cu faptul că este absolvent de Teologie și polițist. Magistrații nu s-au lăsat impresionați și au decis să în plaseze în arest pentru 30 de zile. Agentul principal de poliție a fost de acord să se supună testului cu detectorul de minciuni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*